iFeel funkció

Az immáron hazánkban is hivatalos úton elérhető, világszerte nagy sikerrel vizsgázó lakossági AUX klímaberendezések igen széles funkciókínálattal rendelkeznek. Ezeknek a hasznos funkcióknak a célja nem más, mint a tökéletes komfort biztosítása az otthonokban. A teljesség igénye nélkül az alábbiakban bemutatjuk a kiemelt funkciókat.

iFeel funkció

Az iFeel adaptív hőmérséklet-szabályzó funkció segítségével a klímaberendezés a légbefúvás sebességét és hőmérsékletét a beltéri egység hőérzékelője helyett a távirányítóba integrált hőérzékelő alapján szabályozza. Ezzel a kényelmi funkcióval elérhetővé válik tehát, hogy bizonyos feltételek mellett a tartózkodásunk pontos körülményeinek megfelelő legyen a temperálás.
Feltételnek számít a kezelési útmutatókban leírtak szerint az iFeel funkció bekapcsolása a távirányítón, valamint a távirányító elhelyezése olyan helyen, ami lehetővé teszi hogy a tetején lévő infravörös jeladó rálásson a beltéri egységre.

Integrált Wi-Fi vezérlés

Minden lakossági AUX légkondicionáló rendelkezik integrált Wi-Fi modullal, ami biztosítja a berendezések távolról történő irányíthatóságát. A távoli vezérléshez nem kell más, mint az otthoni internetkapcsolat mellett egy Android vagy iOS rendszert futtató okostelefon, valamint a Google Play vagy Apple App Store áruházból telepíthető AC Freedom alkalmazás.

Az AC Freedom alkalmazással a világ bármely tájáról irányítható otthoni klímánk, sőt az egyszerű vezérlésen felül különböző automatizációkat, időzítéseket, intelligens alvásprogramot is beállíthatunk.

UltraSilent csendes működés

A távirányító menüben aktiválható a ,,SILENCE" üzemmód, amelynek segítségével a beltéri egység ventilátora egészen alacsony zajszinttel működik, ezzel biztosítva a zavartalan pihenést. A csendes működéstől függetlenül a hűs levegő zajhatások nélküli folyamatos áramlása is biztosított.
Az AUX klímák SILENCE üzemmódja iparági szinten is kiemelkedőnek mondható, hiszen bizonyos körülmények között a beltéri egység képes akár 19 db(A) hangnyomás mellett üzemelni.

Anti-Fungus gombamentesítő funkció

A szennyeződések eltávolításához természetesen a legismertebb módszer a szakemberek által elvégzett évente egyszeri vagy kétszeri teljes körű karbantartás. A karbantartásokon felül a nem kívánt szennyeződések kialakulásának jelentős lassításához kiváló lehetőséget biztosít még az AUX klímák innovatív funkciója, az Anti-Fungus.
Az Anti-Fungus funkció használatával a készülék kikapcsolását követően röviden felfűt és légáramoltatással kiszárítja a beltéri egységet. Leállítás után a vízszintes légterelők alapbeállítás szerint állnak be, a légkondicionáló fűtés üzemmódba kapcsol, a belső ventilátor pedig alacsony fokozaton 3 percig működik, majd leáll. Ez jelentősen megnehezíti a gombásodás kialakulását.

Health funkció

Az összes lakossági AUX klíma fel van szerelve a sterilizáló hatású hidegplazma generátorral, melynek köszönhetően a készülékek képesek a szennyeződések, vírusok (pl. influenza), a baktériumok vagy az atkák nagy részét is eltávolítani a levegőből, ezzel védve egészségünket. A hidegplazma generátor pedig a távirányítón elérhető menüben szereplő ,,HEALTH" funkció kiválasztásával működtethető.
A funkció hatékonyságát jól mutatja, hogy előszeretettel alkalmaznak hasonló rendszert orvosi műtőkben és rendelőkben egyaránt.

AntiFreeze temperáló funkció

A funkció elsősorban azoknak lehet nagy segítség, akik nyaralójukba szereltek be AUX légkondicionáló berendezést. A fűtés nélküli ingatlanokban az AntiFreeze bekapcsolásával a gyárilag beállított 8 Celsius fokos hőmérsékletre temperál a készülék, ezzel gazdaságos működés mellett fagymentesen tartva a helyiséget. 

iClean öntisztító funkció

A készülék tisztán tartása és egyben egészségünk megóvása érdekében a szakemberek általi fizikai karbantartás és az Anti-Fungus funkció mellett mindegyik AUX lakossági légkondicionálón aktiválható aziClean. Az iClean a helyiség levegőjében található pára segítségével átmossa, majd leszárítja a beltéri egység hőcserélőjét, ezzel jelentősen lassítva a penész és a kellemetlen szagok kialakulását.

Lépj velünk kapcsolatba

KOHO Klíma Kft.

9700 Szombathely Dob utca 2.

06303007653

info@kohoklima.hu